TEKNISK SEO & LINKBUILDING

Wordpress hjemmeside

Afspil video

Tre ud af fem hjemmesider er lavet i WordPress

Silicon Valby har specialiseret sig i at udvikle kreative og unikke hjemmesider til offentlige og private virksomheder. Vi udvikler altid vores hjemmesider i WordPress.

WordPress er et åbent source program, hvor en man kan bygge en ny hjemmeside eller videreudvikle en allerede eksisterende side.

Det er en fordel, for dig som kunde, for du er ikke låst til et webbureau, men kan frit vælge et andet. WordPress er frit og fleksibelt og systemet kan vokse efterhånden som din forretning vokser. 

WordPress software tilpasser sig, så man kan oprette alle typer websider. Den kan opgraderes, så din hjemmeside nemt kan udvides med temaer og plugins og den giver de bedste blog-muligheder i branchen. Og så har den stort fokus på SEO, så din hjemmeside får en god placering på Google.

apple mus

Kontakt

det kreative webbureau
Tlf. 31556925 | hello@siliconvalby.dk
partners

Fleksibel hjemmeside

Vores hjemmesider er designet specielt til dig som kunde – og din målgruppe – vi anvender ikke skabelondesigns. Vi sikrer et lækkert design, skarpe landingpages, vi har hurtig responstid og søgeordsanalyser, så du er sikret en optimal placering på Google. 

Du kan følge med i den relevante trafik på din hjemmeside – også med avanceret tracking – den hjemmeside har stor webtilgængelighed og opdateres dagligt i skyen. Og så er den naturligvis GDPR godkendt.

Da hjemmesiden er bygget i WordPress, opnår du stor fleksibilitet og kan til enhver tid videreudvikle hjemmesiden, hvis behovet opstår.

WordPress giver dig mulighed for nemt og hurtigt at administrere hjemmesidens indhold på en let måde. Så får du brug for eksempelvis at udsende nyhedsbreve, oprette en blog eller en webbutik er det intet problem.

Systemet gør det let at lade hjemmesiden vokse, hvis du får behov for links til sociale medier eller at oprette en side for medlemmer af en forening.

Unikke hjemmesider i WordPress

Vi udvikler professionelle og unikke hjemmesider specielt designet til dig og din virksomhed og ved at skabe dem på WordPress’ platform sikrer vi, at billeder, dokumenter, lyd og video altid understøttes, så din hjemmeside fungerer, som du ønsker det.

WordPress er hurtigt og pålideligt, og du får en velfungerende hjemmeside, der let kan videreudvikles, hvis behovet opstår.

Med Silicon Valbys brede kompetencer inden for design, grafik og SEO udvikler vi hjemmesider i WordPress til gavn for vores kunder. Vi arbejder altid på at skabe den ekstra værdi for kunderne, som de ikke havde forventet og har en kort responstid, når du har brug for en ny hjemmeside – eller videreudvikling af en eksisterende.

Vi sælger ikke hjemmesider,
vi laver hjemmesider der sælger.

Wordpress for alle

Nemt at udvide