VI HAR SPECIALISERET OS I

HJEMMESIDE MED WEBTILGÆNGELIGHED

Specielle teknikker sikrer tilgængelighed
Afspil video

Se vores præsentationsvideo

Skulle du have lyst til at få ansigt på virksomheden, er du velkommen til at kigge forbi vores kreative kontor, en gammel købmandsforretning i hjertet af Valby.

Loven om Webtilgængelighed

Alle offentlige hjemmesider skal leve op til reglerne om webtilgængelighed, og hos Silicon Valby har vi ekspertisen til at sikre, at din hjemmeside lever op til de nye regler.

Men også private virksomheder kan have stor glæde af at indtænke webtilgængelighed i designet, når der skal bygges en ny hjemmeside. For selvom den private hjemmeside ikke er omfattet af loven om webtilgængelighed, vil det gavne hjemmesidens performance og kundetilfredsheden, at hjemmesiden har stor tilgængelighed.

For offentlige hjemmesider er det et krav, at hjemmesiden er:

Disse fire principper betyder blandt andet, at:

Vi har specialiseret os i webtilgængelighed.
Er der et billede, der ikke blot er rent dekorativt, er der en tekst i tilknytning til billedet eller en alternativ tekst, der, hvis brugeren er svagtseende, kan det oplæses via skærmlæseren. Og vi sikrer, at linjeafstand og skriftstørrelse er i overensstemmelse med lovkravene, Og vi sørger for, at alle funktionaliteter kan anvendes med tastatur.

Vi har sat os godt ind i reglerne om webtilgængelighed. Derfor kan vi sikre, at alle brugere – også de, der har udfordringer med syn, hørelse, hukommelse, farve- eller ordblindhed – kan anvende hjemmesiden.

Det digitale samfund forudsætter webtilgængelighed
Webtilgængelighed handler om de principper og teknikker, der skal følges for at sørge for at alle – herunder brugere med funktionsnedsættelser og handicap – kan anvende websteder, mobilapplikationer og andre tekniske løsninger. Webtilgængelighed er nødvendigt for nogen og godt for alle. I Danmark er digitaliseringen langt fremme, og kravet om webtilgængelighed for offentlige hjemmesider er med til at sikre, at langt flere borgere kan deltage i det digitale samfund.

Vælger du os til at sætte din ny hjemmeside op – eller tilrette den eksisterende – er du sikker på, at hjemmesiden lever op til kravene. Samtidig skaber vi en flot hjemmeside i et design, der er tilpasset dig og din målgruppe.

Webtilgængelighed handler om at give en god brugeroplevelse. Så selvom loven på nuværende tidspunkt alene omhandler offentlige hjemmesider, kan det give god mening, hvis du som privat erhvervsdrivende tænker webtilgængelighed ind i din hjemmeside.

Mere end 20 procent af den danske befolkning er udfordret i brugen af de digitale medier. Med et tilgængeligt webdesign kan du hjælpe alle brugere på din hjemmeside. Med et webdesign, der er let at tilgå, vil du øge din skare af tilfredse kunder.

Kontakt

det kreative webbureau