TEKNISK SEO & LINKBUILDING

SØGEMASKINEOPTIMERING

Vi har ingen pakkeløsninger kun skræddersyede forløb

Glade kunder

Vi har 100+ aktive kunder. Læs gerne vores udtalelser på Google & Trustpilot

Højt designniveau

Vi er kendt for vores gode design, kombineret med godt købmandsskab

Din vej til bedre placering i Google starter med den rette søgemaskineoptimering

Det er en nødvendighed at arbejde med SEO, hvis du vil blive set af dine kunder og potentielle kunder, og samtidig ramme ind i deres behov. Konkurrencen er nemlig stor og alle kæmper om den gode placering på side 1 i Googles søgeresultater. Derfor løfter vi din forretning, når vi tager din hjemmeside igennem en grundig søgemaskineoptimering af det tekniske setup, dine søgeord, dit indhold og dine links. Resultaterne deler vi med dig i en månedlig rapport. 

Med vores store tekniske “know-how” og erfaring indenfor SEO, sikrer vi din hjemmeside den bedst mulige placering på Google.

Med Silicon Valbys brede kompetencer inden for design, grafik og SEO udvikler vi hjemmesider til mange glade kunder. Vi er stolte af vores høje serviceniveau og arbejder altid på at skabe den ekstra værdi for kunderne, som de ikke havde forventet.

Der er store muligheder for mere trafik, ved at forbedre sin placering.

Med over 40 års inhouse erfaring tør vi godt kalde os selv specialister.

Vi har siddet på begge sider af bordet, når det kommer til SEO. Både som webshopejer, marketingschef og konsulent. Vores brede erfaring med Googles algoritmer, kombineret med forretningsforståelse, gør at vores SEO-arbejde er langsigtet og dermed styrker din synlighed overfor dine kunder.

Vores SEO process er delt op i 4 trin

Den tekniske SEO er det første, der skal være på plads. Det tekniske arbejde i CMS-systemet, som hjemmesiden er bygget op på, er afgørende for din hjemmesides succes. Derfor er det vigtigt, at platformen bygges teknisk korrekt, så den så vidt muligt opfylder Googles retningslinjer.

Hvis din hjemmeside loader hurtigt og ikke har tekniske fejl, får de besøgende en god oplevelse, og det giver pluspoint hos Google. Din hjemmeside skal altså ikke bare være flot, den skal også være opbygget teknisk korrekt, så Google kan indeksere den og dine kunder kan finde dig.

Indholdet på din hjemmeside skal være relevant for besøgende og forståeligt for Google. Indhold er både tekst, billeder, grafikker og meget andet. Altså alt det der kommunikerer dine budskaber.

En forudsætning for at du får besøg på din hjemmeside er, at du ved, hvem din målgruppe er og hvilke behov og intentioner de har. Din hjemmesides indhold skal matche disse behov og intentioner med de rette søgeord. En søgeordsanalyse kortlægger hvilke sider og dertilhørende søgeord, der skal arbejdes med.

Linkbuilding kan både være intern og ekstern. I den interne linkbuilding linkes der fra en side på din hjemmeside til en anden. Det kan være, at du kort nævner et emne på én side og vil guide din besøgende hen på en ny side, hvis de vil have mere uddybende information om emnet.

I den eksterne linkbuilding skal du forestille dig, at et link fra en hjemmeside til din er ligesom en anbefaling. Generering af stærke links er med til at styrke din hjemmeside og de nyoprettede landingssider. Vi har en stor kontaktflade til danske medier, og derfor kan vi skaffe stærke links til en attraktiv pris.

En månedlig afrapportering giver dig indblik i de opnåede resultater. Fx hvordan du ranker på de søgeord, vi har udvalgt. På den måde kan du følge med i fremskridtene og vi kan justere indsatserne undervejs.

Vi bruger nogle af de mest innovative værktøjer til at analyse resultaterne, på den måde skaber vi mest mulig transparens i vores arbejde.

RANKING FAKTORER

Kontakt

det kreative webbureau