unikt design skabt til din virksomhed

Hjemmeside design

Afspil video

Vi udvikler kreative og professionelle hjemmesider

Vi anvender aldrig skabelondesigns, men udvikler et specielt design til hver enkelt kunde og dennes målgruppe.

Vi er stolte over vores høje serviceniveau og går aldrig på kompromis med vores løsninger, men skaber unikke hjemmesider, der passer perfekt til din virksomheds brand.

Vores hjemmesider rangerer højt på Googles, og vi har mange års erfaring i arbejdet med SEO, markedsføring og branding online. 

Vores dygtige grafikere har øje for både helhed og detaljer – et område vi virkelig dyrker. Skygger, skrifttyper, linjeafstand, tilpasning af billeder har stor betydning for, hvor tydeligt din hjemmesides budskab fremstår – alle vores designs er skabt specielt til den enkelte kunde.

apple mus

Kontakt

det kreative webbureau
Tlf. 31556925 | hello@siliconvalby.dk
partners
Design

Hjemmeside design

Den røde tråd i designet

Vi hjælper gerne med at udvikle et relevant logo for virksomheden. For mellemstore og store virksomheder kan vi tillige hjælpe med udvikling af en designmanual, så hele det grafiske udtryk matcher. Uanset, hvor kunden møder virksomheden, vil der således være en rød tråd.

Din hjemmeside er dit ansigt udadtil på internettet, og dine kunder afgør på få sekunder, om de finder siden attraktiv og får lyst til at handle med dig.

Med vores kreative, personligt udviklede hjemmesider, inviteres kunderne indenfor – og de kan nemt og hurtigt finde de oplysninger, de søger.

Silicon Valby sikrer, at hjemmesiden har tydelig og imødekommende kommunikation i både design og indhold – hvilket får kunderne til at blive lidt længere på din side.

Hjemmesiden skal både fungere på pc, Mac, mobil og tablet, og vi følger konstant udviklingen tæt – også indenfor krav til lovgivning, sikkerhed og teknisk funktionalitet. 

Dynamisk website

Den komplette og bedste platform til din hjemmeside, opnår vi ved brug af WordPress, som flertallet af hjemmesider over hele verden er udviklet i. Vi skaber en professionel hjemmeside til dig, der både er flot, kreativ og funktionel. Alt virker som det skal både på pc, mac, tablet og mobil. 

En hjemmeside er ikke længere et statisk visitkort, men et dynamisk website, som du kan ændre, optimere og udvikle på. Arbejdet med en hjemmeside stopper aldrig, og du får en brugervenlig pagebuilder, så du selv nemt kan rette alt på siden. 

Vi udvikler og videreudvikler hjemmesider ikke alene i lækkert design, men sikrer også, at de er brugervenlige, har skarpe landingpages og webtilgængelighed samt daglig backup i skyen.